Kasım 2023 Akademik Başarı Bursları Teslim Edildi

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında kurumumuz ile İlim Yayma Cemiyeti İznik Şubesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde başarılı öğrencilere burs imkanı sağlanması kapsamında 2023 Kasım ayı dönem bursları öğrencilerimize teslim edildi. İlgili faaliyetin gerçekleşmesinde emek ve katkı sunan İlim Yayma Cemiyeti İznik Şube Başkanı Sayın Fatih ÇATAK Beye ve ekibine kurum ve öğrencilerimiz adına İlim Yayma Cemiyeti İznik Şubesine teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Ekim ve Kasım ayında 48 öğrencimize şimdiye kadar toplam 14.400 TL burs ödemesi  yapıldı.

İLİM YAYMA CEMİYETİ

Gönlü hizmet aşkıyla yanan 68 hayır ehlinin, vatanına ve milletine hizmet etmek amacıyla 11 Ekim 1951 yılında İstanbul'da bir araya gelerek kurdukları İlim Yayma Cemiyeti; kurulduğu günden günümüze kadar bir çok hizmetlere imza atmıştır. 150 kadar İmam Hatip Lisesini ülkeye kazandıran Cemiyet, günümüzde 200 yurdu ve sayıları 40.000 yaklaşan öğrencisi bulunmaktadır. Yapılan bütün bu çalışmalar ve verilen hizmetler Cumhurbaşkanlığı tarafından "Üstün Hizmet Plaketi" ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Şükran Plaketi" ile takdir görmüştür. İlim Yayma Cemiyeti ayrıca Bakanlar Kurulu Kararıyla "Kamu Yararına Faaliyet Gösteren Dernek" statüsüne sahiptir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa İznik İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)