Kasım 2022 Ankara Gezisi Gerçekleştirildi

TÜBİTAK SAGE, TÜBİTAK UZAY, MİLLET KÜTÜPHANESİ VE FUTBOL MÜZESİNİ KAPSAYAN GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Kurumumuz Fizik danışman öğretmeni Fikret ERDOĞDU tarafından organize edilen, kafile başkanlığını kurum Müdür yardımcımız Ahmet Mücahit BOR'un gerçekleştirdiği, Rehber öğretmenimiz İlknur KOYUNCU ve Fen Bilgisi öğretmenimiz Ayşe GÖRMÜŞ nezaretinde 43 öğrencimizin katılımıyla "Selçuklu Bilsem 2022 Kasım Ankara Gezisi" gerçekleştirilmiştir.

Gezi kapsamında ziyaret edilen TÜBİTAK SAGE, TÜBİTAK UZAY, MİLLET KÜTÜPHANESİ VE FUTBOL MÜZESİ öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilmiştir. Mühendislik alanına ilgi duyan öğrencilerimizin katıdığı gezide kurum yetkilileri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, kariyer hedefi, çalışma alt yapısı ve koşulları gibi birçok konuda bilgi paylaşılmış öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Gezi etkinlikleri kapsamında TÜBİTAK UZAY kurumunda Uydularımızın birebir maketleri inceleme fırsatı sunulmuş ayrıca öğrencilerimizin maket oluşturmasına olanak sağlanmıştır. TÜBİTAK SAGE'de gerçekleştirilen sunumdan sonra güdümlü/güdümsüz mühimmat maketlerinin incelenmesi sağlanmıştır. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne gerçekleştirilen ziyarette görevlilerden Kütüphane hakkında bilgi alınmış ve öğrencilerimizin ilgi duydukları bölümleri gezme fırsatı sağlanmıştır.

Son olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında açılan Futbol Müzesi rehber nezaretinde gezilmiş Gölbaşı Öğretmenevinde Akşam yemeği yenilmesinin ardından kurumumuzdan öğrenciler velilerimize teslim edilerek gezi başarılı bir şekilde sonlandırılmıştır.

Ziyaret edilen kurum yetkilileri ve görevlileri, organizasyonda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere geziyi ilgiyle takip eden öğrencilerimize teşekkür ederiz

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu Yüksel Bahadır Alaylı Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)