Kars / Selim Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:(0474) 461 20 65--(0474) 461 20 65 Adres:KÖPRÜBAŞI MAH. MİTHAT PAŞA CAD. NO 97 SELİM / KARS Web Sitesi:https://selimcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Selim Okulları, Kars Ortaokulları, Kars Selim Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kars Ortaokul Haberleri, Kars Selim Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://selimcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz kurulduğu 1968 yılından beri Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır. Vizyonumuzda öğrencilerin sadece okulda değil, okul dışında da örnek alınacak öğrenciler yetiştirmek vardır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Öğrencilerimizi hayat sınavında olduğu kadar eğitim sınavlarında da üst seviyelere çıkarmak asıl hedefimizdir.
Başarılar-Futbol Turnuvasında İlçe İkinciliği
-Voleybol Turnuvasında İlçe İkinciliği
Telefon(0474) 461 20 65--(0474) 461 20 65
AdresKÖPRÜBAŞI MAH. MİTHAT PAŞA CAD. NO 97 SELİM / KARS
İnternet Sitesihttps://selimcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöprübaşı Mahallesi Selim /KARS
Ulaşım- Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine de 30 km uzaklıktadır.-Okulumuz İlçe merkezinde olduğu için yürüyerek ulaşmak mümkündür. Ayrıca Kars Merkezde kalıp araçlarıyla gelen öğretmenlerimiz de mevcuttur.
Merkezden Uzaklık- Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine de 30 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzda taşımalı gelen öğrenciler için servisler mevcuttur.
Ders SaatleriBaşlama: 08:50
Bitiş : 15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer Sistemi Mevcuttur.
İnternet BağlantısıADSL
Sportif Etkinlikler-Futbol
-Basketbol
-Voleybol
-Atletizm
-Badminton
-Futsal
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://selimcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/36/14/739053/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)