Kars / Sarıkamış Şehit İlhan Yıldız Anadolu Lisesi

Telefon:04744134650 Adres:YENİ MAH. 52 SK. PANSIYON BLOK NO: 2C İÇ KAPI NO: 217 SARIKAMIŞ / KARS Web Sitesi:https://sehitilhanyildizanadolu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Sarıkamış Okulları, Kars Anadolu Liseleri, Kars Sarıkamış Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kars Anadolu Lisesi Haberleri, Kars Sarıkamış Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitilhanyildizanadolu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBüyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yükseköğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Kars´ın her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.
MisyonÇevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı, mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insanlar yetiştirebilmektir.

Biz Şehit İlhan Yıldız Anadolu Lisesi olarak;
istiyoruz ki; okulumuzda öğrenme öğretmenler, öğrenciler, yöneticiler, veliler tarafından temel ihtiyaç kabul edilsin.
İstiyoruz ki;Okulumuzda öğrencilerin bireysel farklılıkları gözetilerek her öğrenciye fırsat eşitliği tanınsın.
İstiyoruz ki; Sınıflarımızda öğrencilerin derslerini yüzyılın gelişmelerine uygun olarak yapmaları için gerekli donanım sağlansın.
İstiyoruz ki; okulumuz ve çevremiz eğitim ve öğretimde daha iyi ve başarılı olmak için temiz ve sağlıklı olsun.
İstiyoruz ki;Okulumuzda eğitim öğretim düzeyini yükseltmek için Öğretmen-öğrenci-veli üçgeni sağlıklı bir şekilde sağlansın.
İstiyoruz ki; okulumuzda ezberci öğretim metodu terk edilerek araştıran, sorgulayan, özgür düşünen, bireyi hedefleyen eğitim öğretim metoduna geçilsin. istiyoruz ki; okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz eğitim öğretimlerine başarılı bir şekilde devam etsin. istiyoruz ki; okulumuz çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz için ikinci bir yuva olsun. istiyoruz ki; okulumuzda çalışanlarımız ve velilerimiz okula kaynak sağlamak için işbirliği içinde olsunlar ve projeler üretsinler. istiyoruz ki; fikri hür, vicdanı hür, Türklüğü ile gurur duyan nesiller yetiştirelim.
Telefon04744134650
Faks04744134021
AdresYENİ MAH. 52 SK. PANSIYON BLOK NO: 2C İÇ KAPI NO: 217 SARIKAMIŞ / KARS
İnternet Sitesihttps://sehitilhanyildizanadolu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemizde her türlü imkan bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir. Ulaşım belediye otobüsüyle veya yaya olarak sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir.
Servis BilgisiÖğrenci servisleri bulunmaktadır.
Ders Saatleri8.10 - 15.30
Yabancı Dilİngilizce- Almanca
Isınma TürüDoğalgaz ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerStep- Aerobik
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı663
  • Derslik Sayısı24
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sehitilhanyildizanadolu.meb.k12.tr/36/13/167741/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)