Kars / Sarıkamış Sarıkamış Şehit Fikret Gündüz İlkokulu

Telefon:04744134633 Adres:TEPE MAH. TEPE CAD. ŞEHIT FIKRET GÜNDÜZ ILKOKULU BLOK NO 17 SARIKAMIŞ / KARS Web Sitesi:https://sehitfikretgunduzio.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Sarıkamış Okulları, Kars İlkokulları, Kars Sarıkamış İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Sarıkamış İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitfikretgunduzio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
MisyonAtatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Telefon04744134633
Faks04744134633
AdresTEPE MAH. TEPE CAD. ŞEHIT FIKRET GÜNDÜZ ILKOKULU BLOK NO 17 SARIKAMIŞ / KARS
İnternet Sitesihttps://sehitfikretgunduzio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSarıkamış/Kars
UlaşımMerkez
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08.30 - 14.30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı6
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://sehitfikretgunduzio.meb.k12.tr/36/13/167716/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)