Kars / Sarıkamış Beşyol İlkokulu

Adres:BEŞYOL KÖYÜ BEŞYOL KÜME EVLERİ BEŞYOL KÖY OKULU BLOK NO 1 SARIKAMIŞ / KARS Web Sitesi:https://besyolilkokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Sarıkamış Okulları, Kars İlkokulları, Kars Sarıkamış İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Sarıkamış İlkokul Haberleri
Kaynak:https://besyolilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın.
MisyonBiz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek öz güveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
AdresBEŞYOL KÖYÜ BEŞYOL KÜME EVLERİ BEŞYOL KÖY OKULU BLOK NO 1 SARIKAMIŞ / KARS
İnternet Sitesihttps://besyolilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBEŞYOL KÖYÜ
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık:40 km
İl merkezine uzaklık: 96 Her sabah 07.00 sularında köy arabalarıyla ilçeye gidiş, aynı araç ile 15.00 civarında köye dönüş yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık:40 km
İl merkezine uzaklık: 96
Öğretim ŞekliBinamız Orta Okulla beraber kullanıldığı için ikili öğretim yapılmaktadır. İlkokul dersleri Öğleden sonradır.
Ders Saatleri12.50-16.40
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı81
  • Derslik Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://besyolilkokulu.meb.k12.tr/36/13/738985/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)