Kars / Merkez Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:4742136066--5072398244 Adres:YENİŞEHİR MAH. 326 SK. SEAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İ H L BLOK NO 4 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://karsselahaddineyyubiaihl.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars Anadolu İmam Hatip Liseleri, Kars Merkez Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Kars Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://karsselahaddineyyubiaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yükseköğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; Özellikle İlahiyat Fakültelerini tercih eden öğrenciler için İslâm dininin inançları ve esasları konusunda sağlam bir altyapı oluşturmak; Bu çerçevede ufku geniş, gerek ülke gerçekleri gerekse küresel sorunların farkında olan din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
MisyonMilli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C Anayasasına ve Demokrasiye uygun olarak haklarını kullanabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini kazandırmak öğrencilerin sürekli öğrenmeyi, araştırmayı, yorumlamayı, kendini aşmayı yaşam tarzı haline getiren bireyler olarak yetiştirmek, Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Telefon4742136066--5072398244
Faks4742136066
AdresYENİŞEHİR MAH. 326 SK. SEAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İ H L BLOK NO 4 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://karsselahaddineyyubiaihl.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl MerkezindeŞehir içi dolmuş
Merkezden Uzaklıkİl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri60
Ders Saatleri08:30-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı328
  • Derslik Sayısı30
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı3
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://karsselahaddineyyubiaihl.meb.k12.tr/36/01/764821/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)