Kars / Merkez Kocabahçe Ortaokulu

Telefon:İLETİŞİM 0543 422 65 97 Adres:KOCABAHÇE KÖYÜ KOCABAHÇE KÜME EVLERİ KOCABAHCE ORTA OKUL BLOK NO 161 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://kocabahceortaokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars Ortaokulları, Kars Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kars Ortaokul Haberleri, Kars Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kocabahceortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonOkulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; bir üst öğrenim için gerekli eğitimi vermek.
TelefonİLETİŞİM 0543 422 65 97
Faks.
AdresKOCABAHÇE KÖYÜ KOCABAHÇE KÜME EVLERİ KOCABAHCE ORTA OKUL BLOK NO 161 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://kocabahceortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖğretmenlerimiz Kars merkezde kiralık ev veya apartlarda kalmakat ve kalacak yer sorunumuz bulunmamaktadır.
UlaşımKARS Merkez´e 38 km uzaklıkta Öğretmen servisi ile yaklaşık 45-60 dk´ lık yol sürmektedir.Yolumuzun yaklaşık 20 km lik kısmı stabilize ve köy yoludur.
Merkezden UzaklıkKARS Merkez´e 38 km uzaklıkta
Servis BilgisiÖğretmen servisi okulun öğretmenlerinin kendi imkanlarıyla kiraladıkları ve ders bitiminde öğretmenleri Kars merkeze götüren bir araçtır. Köyde kalan öğretmenimiz yoktur.
Ders Saatleri08:30-15:10
Yabancı Dilingilizce
Isınma Türükaloriferli
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı42
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kocabahceortaokulu.meb.k12.tr/36/01/750635/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)