Kars / Merkez Kocabahçe İlkokulu

Telefon:iletişim 0543 422 65 97 Adres:KOCABAHÇE KÖYÜ KOCABAHÇE KÜME EVLERİ KOCABAHCE ORTA OKUL BLOK NO 161 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://kocabahceilkokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars İlkokulları, Kars Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kocabahceilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
MisyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Telefoniletişim 0543 422 65 97
AdresKOCABAHÇE KÖYÜ KOCABAHÇE KÜME EVLERİ KOCABAHCE ORTA OKUL BLOK NO 161 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://kocabahceilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKars Merkez Kocabahçe Köyü
UlaşımKars Merkez´e 39 km uzaklıktadır.Öğretmenler Kars Merkezde kalmaktadırlar. Öğretmen servisi ile yaklaşık 45-60 dk´ lık yol sürmektedir. Yolumuzun yaklaşık 20 km lik kısmı stabilize ve köy yoludur. Öğretmen servisi okulun öğretmenlerinin kendi imkanlarıyla kiraladıkları ve ders bitiminde öğretmenleri Kars merkeze götüren bir araçtır. Köyde kalan öğretmenimiz yoktur.
Merkezden UzaklıkKars Merkez´e 39 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmen servisi bulunmaktadır.
Ders Saatleri08.30-14.20
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://kocabahceilkokulu.meb.k12.tr/36/01/705844/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)