Kars / Merkez Kars Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon:4742238199--4742238199 Adres:ORTAKAPI MAH. KARADENİZLİLER SK. REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 4 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://karsram.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Kars Merkez Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, Kars Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, Kars Merkez Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri
Kaynak:https://karsram.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer bireyin "öğrenebilir ve öğretilebilir" düşüncesiyle hareket ederek öğrencilerin temel farklılıkları ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri ortamları oluşturmak için çalışan, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri alanında araştırma, geliştirme çalışmaları yaparak meslek alanına katkı sağlayan, ilimizdeki tüm okul ve kurumlarda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin en üst düzeyde sunulmasına katkı sağlayan önder ve örnek bir kurum olmak.
Misyonİlimiz genelinde tüm eğitim öğretim kademesindeki öğrencilere, bireylere ve kurumlara rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini sunmak, bilimsel gelişmeler doğrultusunda özel eğitim ve rehberlik hizmetlerini nitelik ve nicelik olarak sürekli geliştirmek, farklı gelişim özellikleri gösteren çocukları ve bireyleri tanımak, uygun eğitim ortamlarına yönlendirmek, izleme çalışmalarını yürütmek, ailelere danışma hizmetlerini sunmaktır.
Telefon4742238199--4742238199
AdresORTAKAPI MAH. KARADENİZLİLER SK. REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 4 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://karsram.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİL MERKEZİ
UlaşımİL MERKEZİKURUMUMUZ İL MERKEZİNDE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. KASIM KURŞUNOĞLU ORTAOKULU İLE KARS AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ YANINDA BULUNMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİ
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Kaynak:https://karsram.meb.k12.tr/36/01/166676/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)