Kars / Merkez Çerme Şehit Tahsin Yıldırım İlkokulu

Telefon:04742496918 Adres:Çerme Köyü MERKEZ/KARS Web Sitesi:https://mcermeio.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars İlkokulları, Kars Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
MisyonUlusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında ahlaklı davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar2013/2014 Eğitim Öğretim yılının 2. Döneminde Kars Merkezde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve MEHMET AKİF ERSOY u anma programında sunulmak üzere hazırlanan 1. sınıflar arası İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Kader ÇELİK 2. seçilerek Milli değerimizi bir kezdaha yücelterek okulumuzu gururlandırmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Başarılarımızın katlanarak devam etmesi temennimizle.
Telefon04742496918
AdresÇerme Köyü MERKEZ/KARS
İnternet Sitesihttps://mcermeio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKars Merkez Çerme Köyü
Ulaşım30
km Servisle gidiş geliş yapılıyor.
Merkezden Uzaklık30
km
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08.50-14.30
Isınma TürüKalorifer (Anasıfı sobalı)
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı102
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://mcermeio.meb.k12.tr/36/01/574959/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)