Kars / Merkez Çakmak Atatürk İlkokulu

Telefon:04742528028 Adres:ÇAKMAK KÖYÜ ÇAKMAK KÜME EVLERİ ATATÜRK İLK OKULU BLOK NO: 190 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://cakmakatatrkilkokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars İlkokulları, Kars Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her okul gibi İlköğretim Okulları Yönetmeliği amaçlarına hizmet etmektedir. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaşlaşmayı hedefleyen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Haklarını TC Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak kullanabilsin. Aldığı görev ve sorumlulukları yerine getirebilsin. Milli kültür ve değerlerini tanısın ve toplum kurallarına uygun davransın. El becerilerini, zihnini en verimli şekilde kullanabilsin. Çevre koruma bilincine sahip olsun. Serbest zamanlarını en verimli şekilde kullanabilsin. Okulu yaşamının vazgeçilmez bir parçası olarak benimseyen bireyler olarak yetişsin. Teknolojik gelişmelerden haberdar olsun. Hepimiz; öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim-öğretim görmesini sağlamak için tüm olanaklarımızı kullanmaya hazırız.
MisyonToplumun geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız. Bir takım anlayışı ile başarıya ulaşacağımıza inanırız. Ölçme ve değerlendirme olmadan gelişmenin olmayacağına inanırız. Yüksek hedeflerle mücadele etmenin çok çalışmaktan geçtiğine inanırız. Yönetimde ve eğitimde kaliteyi ön planda tutarız. Herkesin kendini geliştirmesine ve ifade etmesine imkân tanırız. Bu düşünceler ışığında ortak kararla alınan MİSYONUMUZ: “GELECEK EĞİTİMLE ÇİZİLECEK!”
Telefon04742528028
AdresÇAKMAK KÖYÜ ÇAKMAK KÜME EVLERİ ATATÜRK İLK OKULU BLOK NO: 190 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://cakmakatatrkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMerkeze bağlı köy
Ulaşım7 Km
Ders Saatleri08:30-14:20
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı49
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cakmakatatrkilkokulu.meb.k12.tr/36/01/736260/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)