Kars / Merkez Akdere İlkokulu

Telefon:0 474 240 10 62 Adres:Akdere Köyü No10 Kars / Merkez Web Sitesi:https://akdereilkokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars İlkokulları, Kars Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Merkez İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı, içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.
MisyonMilli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan; insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış; ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran; mili ve evrensel değerleri tanıyan; benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen; kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren; görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Telefon0 474 240 10 62
AdresAkdere Köyü No10 Kars / Merkez
İnternet Sitesihttps://akdereilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz yaklaşık 50 hanelidir.Sağlık ocağı vardır ancak faaliyet göstermemektedir.Köyümüzde GSM Oparatörü şebekesi vardır.Cep telefonları çekmektedir. Köyümüzü civar köylere ve il merkezine bağlayan yollar topraktır(stabilize). Köyümüzde içme suyu şebekesi bulunmaktadır. Köyümüzde kış mevsimi çok sert geçmektedir. sert geçmesine rağmen yollar 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde en fazla 3 gün kapalı kalmıştır.
Ulaşımİl merkezine uzaklık: 25 km.İl Merkezine Ulaşım İmkânları: Hafta içi her gün ve cumartesi günü köy minibüsleri ile düzenli olarak il merkezine gidiş-geliş yapılabilmektedir.Sabah 08:00 gibi köy minibüsleri köyden hareket ederler, öğleden sonra köye saat 16:00 gibi dönüş yaparlar.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık: 25 km.
Ders Saatleri08:30 -14:30
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı13
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://akdereilkokulu.meb.k12.tr/36/01/704930/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)