Karneleri ve Madalyalarımızı Aldık

18 Eylül  2017 Pazartesi Günü başlayan 190 günlük maratonun birinci yarısı 19 Ocak 2018 Cuma günü sona erdi.Karne töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Nuri ERCAN;Bütün öğrencilere; tatilde; çağımızın en büyük vebası olan teknoloji bağımlılığına maruz kalmamalarını, bilgisyara ve cep telefonları ile değil, ailelerinin belirleyeceği takvim çerçevesinde bir aktiviteye katılarak tatillerini geçirmeleri ve bolca kitap okumaları hususunda uyardı.

Okulumuz sınıf öğretmeni Hakan SUNAR´ın düzenlediği Satranç Turnuvasında dereceye giren minik ve yıldız kategorilerinde kız ve erkek olmak üzere 12 öğrenciye madalyaları takdim edildi.

Hep birlikte coşkuyla söylenen İstiklâl Marşının ardından,  karne heyecanını yaşamak için sınıflara geçildi.Okul Müdürü hem sabah devresinde hem de öğle devresinde sınıfları gezerek temsili birer karne takdim etti.

Okulumuz bütün paydaşları adına; öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diler, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Halit Fahri Ozansoy İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)