Karne Töreninde Bir Araya Geldik: Başarıların ve Birlikteliğin İzinde

Başarı Dolu Bir Dönemi Geride Bıraktık: Karne Sevinci... 

    Bugün, okulumuzun düzenlediği karne töreniyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını bir arada kutlama fırsatı bulduk.

    Bu özel gün vesilesiyle, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Gürhan ÇOKGEZER, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Fatih BAŞAK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Yıldırım ve Şube Müdürümüz Sayın Şükrü Bektaş olmak üzere değerli misafirlerimiz, dönem boyunca yaptığımız çalışmaları ve gerçekleştirdiğimiz projeleri yakından inceledi. Ayrıca, öğretmenlerimizle yapılan detaylı sohbetlerde eğitim-öğretim süreçleri, gerçekleştirilen projeler ve gelecek hedefler hakkında verimli bir bilgi alışverişinde bulunduk.

    Misafirlerimiz, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerini takdir ederek, hem öğrencilere hem de öğretmenlere örnek projelerinden dolayı belgelerini ve hediyelerini takdim ettiler.

    Bu karne günümüzde, okulumuzun birlik ve beraberliğiyle gerçekleştirdiği çalışmaların devam etmesi temennisinde bulunarak, başarılarına bir yenisinin daha eklenmiş olduğu anlam dolu bir gün geçirdik. Öğrenci ve öğretmenlerimizin katkıları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. İlerleyen dönemlerde birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle, herkese iyi tatiller diliyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Hacıbayram Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)