Karne Dağıtım İle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılını Tamamladık.

Uzun ve neşeli bir eğitim öğretim yılını karne törenimizle tamamladık. Bu eğitim öğretim yılında gayretlerinden dolayı tüm öğretmenlerimize minnet ve teşekürlerimizi arz ederiz. Ayrıca okulumuzun temizliği ve eksiklerinin giderilmesi konusunda gayretlerini esirgemeyen okul personelimize de teşekür ederiz.

Okulumuzun neşe kaynağı öğrencilerimize verimli ve neşeli bir tatil diliyoruz. Okulumuzdan mezun olan 8. sınıf öğrencilerimize yeni eğitim yuvalarında başarılar dileriz. 

Karne törenimizde Ayaş Müftlüğü tarafından düzenlenen Ramazan ve İnfak temalı resim yarışmasında dereceye giren 7. sınıf öğrencimiz Samet Hasan Duran ve 5. sınıf öğrencimiz Enes Şükrü Çİftçi'ye hediyeleri Ayaş Müftüsü İsmail ÜNAL trarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder Ayaş Müfütümüze bu nazik ziyaretinden dolayı teşekür ederiz. Yine okulumuz Beden Eğitim Öğretmeniz Ersin ULAŞ tarafından okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz Talha ÜNAL, Baturalp BÜTÜNER, Beratiye YILMAZ ve Bergül Semanur AKÇAY'a hediyeleri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ersin ULAŞ tarafından takdim edildi. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Ayaş Çanıllı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)