Kariyer Günleri Etkinliğimizde Bu Haftaki Misafirimiz ''Polis Memuru Birkan Ergan'' Oldu.

    OKULUMUZ ''KARİYER GÜNLERİ'' ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BU HAFTAKİ MESLEK GRUBUMUZ ''POLİS'' !

   

      Öğrencilere meslek tanıtımı yapmak,geleceklerine yön vernek,hangi mesleği neden seçmeleri gerektiğini göstermek,yeteneklerine ve ilgilerine hangi mesleklerin uygun olacağını ortaya çıkarmak...

      İkinci dönemde hayata geçirdiğimiz KARİYER GÜNLERİ etkinliğimizde bu hafta 5. misafirimizi Emniyet  meslek grubundan okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Özge ERGAN'ın kıymetli eşi Polis Memuru Birkan ERGAN'ı konuk ettik.10 Nisan Polis Haftası olması münasebetiyle hem emniyet güçlerimizin bu günlerini şimdiden kutlamak hem de öğrencilerimize kıymetli ve önemli bir meslek grubu olan ''POLİSLİk'' mesleğini tanıtmak için Birkan Bey'i okulumuza davet ettik.

 

      İlk olarak Polis Memurumuz Birkan ERGAN tüm öğrencilere polislik mesleği hakkında genel bilgi verdi.Ardından Okul Müdürümüz Bekir KIYAR,Mustafa Şener Ortaokulu adına Birkan Bey'e Polis Haftalarını kutlamak amacıyla hediye ve bizi kırmayıp etkinliğimize katıldığı için KATILIM BELGESİ'ni takdim etti. 

      Sonrasında 8. sınıf öğrencilerimize polislik mesleği hakkında bilgi veren,onlara bu mesleğin artı ve eksilerini anlatan,''Neden polislik mesleği seçilmeli?''  sorusuna cevap veren,bu mesleğin  bir gönül işi olduğunu ifade eden,meslekte en çok zorlandığı anı bizimle paylaşan ve öğrencilerimizin de konuyla ilgili sorularına bıkıp usanmadan cevap veren Birkan Bey ile çok güzel  bir söyleşi geçirdik.

      Okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendirdiği için Mustafa Şener Ailesi olarak Polis Memurumuz Birkan Bey'e teşekkür eder,meslek hayatında başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karapınar Mustafa Sener Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)