Kariyer Buluşmaları

Kariyer buluşmaları kapsamında Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı  okulumuz son sınıf öğrencileriyle buluştu

Kariyer buluşmaları kapsamında Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı  okulumuz son sınıf öğrencileriyle buluştu. Programa Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz , Bağcılar Müftüsü H.Hüsnü Sula  veliler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Aziz Erdoğan Belediye Başkanı Sayın Çağırıcı’yı okullarında öğrencileriyle birlikte görmekten mutluluk duyduklarını  belirterek kendilerine okula verdikleri maddi-manevi destekten dolayı teşekkür etti.

Gençliğin gözünden Bağcıların dünü, bugünü ve yarını dile getirildi. Çağırıcı öğrencilerden gelen her bir soruyu dikkatle dinleyip not alarak her soruya tek tek cevap verdi. Gençlerin fikirlerine, eleştirilerine ve projelerine ihtiyaç duyduklarını  dile getirdi. “Bağcıların bir Gençlik Merkezi var orada her türlü çalışmanıza yeteneğinize uygun kulüpler var. Bu Mekanlar sizler için bir fırsat. Bağcılar kültür, sanat ve eğitim alanında adından söz ettiren bir ilçe. Bunu taçlandıracak olan sizlersiniz” dedi.

 

Öğrencilerin heyecanlı, ilgili ve aktif olarak katıldığı söyleşi yaklaşık bir saat sürdü. Program okulun düzenlediği Şiir Okuma ve Yazma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)