Karaman / Sarıveliler Ahmet Tufan Şentürk İlkokulu

Telefon:03384412028 Adres:MERKEZ MAH. MEVLANA CAD. NO: 9 SARIVELİLER / KARAMAN Web Sitesi:https://atufansenturkilkokulu.meb.k12.tr Karaman Okulları, Karaman Sarıveliler Okulları, Karaman İlkokulları, Karaman Sarıveliler İlkokulları, İlkokul Haberleri, Karaman İlkokul Haberleri, Karaman Sarıveliler İlkokul Haberleri
Kaynak:https://atufansenturkilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz;
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri .
MisyonMisyonumuz;
Okulumuzun misyonu, Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Telefon03384412028
AdresMERKEZ MAH. MEVLANA CAD. NO: 9 SARIVELİLER / KARAMAN
İnternet Sitesihttps://atufansenturkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMERKEZ
Ders Saatleri08:30 / 14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı121
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://atufansenturkilkokulu.meb.k12.tr/70/06/720199/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)