Karaman / Merkez Fatih Anadolu Lisesi

Telefon:0 338 212 30 05 Adres:MEHMET BEY MAH. 157. SOKAK NO11 MERKEZ/KARAMAN Web Sitesi:https://karamanfatih.meb.k12.tr Karaman Okulları, Karaman Merkez Okulları, Karaman Anadolu Liseleri, Karaman Merkez Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Karaman Anadolu Lisesi Haberleri, Karaman Merkez Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://karamanfatih.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEn büyük idealimiz, Cumhuriyete bağlı, insan haklarına saygılı, vatanı ve milletine faydalı, sorumluluklarını bilen, özgüvenini kazanmış, öz kültürünü koruyan, yeniliklere açık, duygu merkezinde sevgi olan, okuduğu okullardan her zaman gururla söz edecek, başarılarından söz ettirecek bireyler yetiştirmektir.
MisyonBiz öğrencilerimizi çağdaş eğitim metotları kullanarak, kendiyle barışık, geçmişine bağlı, geleceğe yön veren, sorumlu, sorgulayan ve duyarlı bireyler olarak yükseköğretime ve hayata en iyi şekilde hazırlamak için varız.
Telefon0 338 212 30 05
Faks(338) 213 5796
AdresMEHMET BEY MAH. 157. SOKAK NO11 MERKEZ/KARAMAN
İnternet Sitesihttps://karamanfatih.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaramanoğlu Mehmet Bey Mahallesi, Gölyeri Mevki
Ulaşım1km4 nolu şehiriçi dolmuşla ulaşılabilir
Merkezden Uzaklık1km
Servis BilgisiÖğrenci servisleri bulunmaktadır.
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA:08.10
DERS BİTİŞ :16.00
Yabancı DilBirinci Yabancı Dil İngilizce, İkinci Yabancı Dil Almanca
Isınma TürüKALORİFER-DOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuz sportif faaliyetlere bir çok branşta katılmakta olup, İl düzeyinde önemli başarıları ve şampiyonlukları vardır.
Ayrıca Okul içinde Masatenisi, Voleybol, Futbol, Satranç gibi alanlarda bireysel ve takım sporları faaliyetleri düzenlenmektedir.
Bilimsel EtkinliklerFatih Anadolu Lisesi Bilimsel çalışmalara çok büyük önem vermekte ve bu konuda faal olan öğrenci ve öğretmenlerine her türlü desteği sağlamaktadır.TUBİTAK ve ERASMUS projelerine okulumuzdan katılım sağlanmaktadır.
ProjelerOkulumuz hem ülke genelinde düzenlenen proje çalışmalarına katkı vermekte hem de okulumuz içinde proje çalışmaları üretmektedir.
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı412
  • Derslik Sayısı23
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://karamanfatih.meb.k12.tr/70/01/973836/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)