Kantin İhale İlanı

Sipahiler Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu Müdürlüğü'nün Kantini Okul Aile Birliği tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'nın 9 Şubat 2012 tarih ve 28199 sayılı Okul aile Birliği Yönetmeliğine ve 8/9/1983 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g bendine göre "Pazarlık Usulü" ile ihale edilecek olup; Komisyonun gerekli görmesi durumunda 8/9/1983 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun Madde 35/a "Kapalı Teklif Usulü"ne göre ihale edilecektir.

1-      İhale Bilgileri :

a)      Okul Adı                                       : Sipahiler Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu Müd.

b)     Bulunduğu İlçe                              : Bartın-Merkez-Sipahiler Köyü

c)      Muhammen Bedel  Aylık              : 800- TL (sekizyüztürklirası)

d)     İhalenin Yapılacağı Yer                 : İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu

e)      İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saati : 12.11.2021 & 15:30

f)       Okulun Öğrenci Mevcudu              : 258 Öğrencili – (184 Öğrenci Taşımalı) 30 Personel

g)      İhalesi Yapılacak Kantinin m2'si   : 51m² (kantin alanı)

h)     Şartnameye Göre Eski Kiracıya Ödenecek Miktar: 8.000,00 TL  (sekizbintürklirası)

 

2-      İhaleye katılanlar ihale şartnamesi ve eki bulunan özel hükümlerin tüm maddelerini kabullenmiş sayılırlar. İleride bu düzenlemelerin aksine hiçbir hak talep edemez ve itirazda bulunamazlar.

3-      İhaleye katılmak isteyenler ihale ile ilgili şartnameyi almak için Sipahiler Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu Müdürlüğü'nün Okul Aile Birliğinin Ziraat Bankası Bartın Merkez şubesi nezdinde bulunan TR740001000052300413285001 nolu hesabına şartname bedeli diye belirtilerek (250,00-TL) (ikiyüzellitürklirası) yatırarak Merkez Sipahiler Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu Müdürlüğü'nden temin edebileceklerdir.

4-      İhaleye katılmak için başvuracak kişilerde aranılacak özellikler ile ihale komisyonuna ibraz etmeleri gereken belgeler aşağıya sıralanmıştır.

İHALEYA KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

a)      T.C Vatandaşı olmak

b)      Milli Eğitim Bakanlığına bağlı başka okul/kurumda kantin işletiyor olmamak

c)      Gerçek kişi olmak

d)     Kantincilik alanında alınmış öncelikle Ustalık/İşyeri açma belgesi sahibi olmak. Katılımcılardan hiçbirinde Ustalık/İşyeri açma belgesi olmaması durumunda kalfalık belgesi, kurs bitirme belgelerindenen az birine sahip olmak

e)      09/02/2012 tarih ve 28199 sayılı MEB Okul-Aile Birliği Yönetmeliği'nin 20'inci maddesi 11'inci bendinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak

 

İHALE KOMİSYONUNA İBRAZ EDİLECEK BELGELER

 

a)      Nüfuz cüzdanının önlü arkalı fotokopisi

b)      İkametgâh (Nüfus Müdürlüğünden alınacak)Aslı.

c)      Sabıka Kaydı (son bir ay içinde alınmış) Aslı

d)     Kantin kiralama ihalelerinde katılımcılardan, 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre kantincilik alanında alınmış Ustalık/İşyeri açma belgesi sahibi olma şartı aranır. Ancak;  katılımcıların hiçbirisinde kantincilik alanında alınmış ustalık belgesi veya işyeri açma belgesi bulunmaması durumunda, kantincilik alanında alınmış kalfalık, kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranır.

e)      Adına kayıtlı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul/kurumlardakantin işletmesi bulunmadığına ve ihalelerdin men yasağı olmadığına dair belge ilgili meslek odasından alınacak (Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası) Aslı

f)       İhaleye katılımcılardan yıllık tahmini kira bedelinin %3'üne tekabül eden geçici teminat tutarını Merkez Sipahiler Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu Müdürlüğü'nün Ziraat Bankası Bartın Merkez şubesi nezdindeki TR740001000052300413285001 nolu hesabına, okul kantini ismi belirtmek suretiyle yıllık muhammen bedelin %3'ü kadar (216-TL) (ikiyüzonaltıtürklirası) geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu.

g)      Şartname alındı belgesiOkul Aile Birliği hesabına yatırılan (250.00 TL) (yüztürklirası) dekontu.

h)      Eski kiracıdan kalma taşınmaz demirbaşların komisyonu tarafından belirlenen bedelini (8.000,00TL) (sekizbintürklirası) kabul ettiğine dair tahattütname.

Geçici Teminat: Kiralama ihalelerinde tahmini kira bedelinin %3 (yüzde üç)'ünden az olmamak üzere %30 (yüzde otuz)'una kadar geçici teminat alınabilir denmesi nedeniyle, Okul Aile Birliği hesabına, tespit edilen yıllık kira bedelinin %3'üne tekabül eden bedelin geçici teminat olarak yatırıldığına dair dekont.

İhale sonucunda ihaleyi kazanan katılımcı yasal süreci içerisinde sözleşme yapmadığı takdirde 2886 Devlet İhale Kanunun 57. Maddesi gereği geçici teminatı gelir kaydedilir.

Kesin Teminat: Kesinleşen ihalenin 1(bir) yıllık kira bedelinin %6'sına tekabül eden miktardır. Bu miktar ihaleyi kazanan katılımcı Okul Aile Birliğine yatırmadan sözleşme imzalanmaz.

İhale Evrakları: İhaleye katılacak olan katılımcılarşartnamede ve ilanda belirtilen evrakları hazırlayarak, ihale tarih ve saatinde zarfın üstü kime ait olduğu, ne iş için verildiği, adres bilgileri ve iletişim (telefon) bilgileri yazılarak ağzı kapalı bir şekilde ihale komisyonuna teslim edeceklerdir.

 Keyfi Olarak İlan Olunur.                            Sipahiler Şehit Gürdal Çakır Ortaokulu  Müd.

                                                                                           Okul-Aile Birliği Başkanlığı


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bartın Merkez Sipahiler Şehit Gürdal Çakır İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)