Kalfalık / Ustalık Sınav Sonuçları Haziran 2023

Merkezimizde 2023 HAZİRAN ayında yapılan Beceri Sınav Sonuçları,Teorik E-Sınav Sonuçları, Ustalık Telafi Programı Beceri Sınav Sonuçları  (UTP) açıklanmıştır. 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNUNA GÖRE; Kişisel verilere hukuka aykırı olarak işlenmesini ve erişilmesini önlemek, amacıyla TC. Kimlik veya Ad Soyad veya kişisel bilgilerin açık liste halinde yayınlanması kanunen yasaktır.

İlgili KVKK’na göre bu tür dökümanların WEB sitemizde yayınlanması uygun olmadığından,

  • Ø  Okulumuz Öğrencisi Olmayan (22 Yaşından büyük) Denklik sınavları adaylarımız,
  • Ø  Ustalık Telafi Programı (UTP) adaylarımız
  • Ø  Okulumuz 11. Sınıf Kalfalık öğrencilerimiz
  • Ø  12. Sınıf Ustalık öğrencilerimiz,

 

Sınav Notlarını detaylı olarak öğrenmek isteyen Denklik Sınavı adaylarımız ve Öğrencilerimiz Bizzat Okulumza gelerek İlgili Müdür Yardımcılarından öğrenebilirler.

 

Beceri Sınav Notu 50 ve üzeri geçer not alanların Beceri Sınav notunun %60'ı ile Teorik E-Sınav Notunun %40'ının toplanarak elde edilen notu 50 ve üzeri alınan adaylar belge almaya hak kazanmışlardır.  

 

NOT:

 * Başarısız olan veya Sınava Giremeyen adaylardan bir sonraki sınava katılmak isteyenler bugünden itibaren 7 TEMMUZ 2023 CUMA  mesai bitimine kadar Merkezimize bizzat uğrayıp AĞUSTOS 2023 sınavlarına katılabilmek için dilekçe vermeleri gerekir. (Örnek dilekçe Merkezimizde mevcuttur)

 

** Kalfalık Sınavlarında başarılı olup Ustalık sınavına Şartları tutan adayların (1800 GÜN SGK-BAĞKUR VS.)  AĞUSTOS 2023 sınavlarına katılabilmeleri  için 7 TEMMUZ 2023 CUMA  günü mesai bitimine kadar Merkezimize bizzat uğrayıp Ustalık Sınav Başvurusu yapmaları gerekmektedir. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Kocasinan Osman Düşüngel Mesleki Eğitim Merkezi

Kaynak:https://odmem.meb.k12.tr/icerikler/kalfalik--ustalik-sinav-sonuclari-haziran-2023_14148106.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)