Kahta Bilsem Bilim Şenlikleri

Kahta Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerine yönelik düzenlediği etkinliklerle bilgi ve deneyimi bir araya getirmeye devam ediyor.

Öğrencilerin istatistik ve olasılık konularında farkındalıklarını artırmak amacıyla bilim şenlikleri kapsamında "Olasılık ve İstatistik” konulu seminer düzenlendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hanifi Okan İşgüder öğrencilere istatistiksel kavramların ve olasılık hesaplamalarının günlük hayatımızdaki kullanımı hakkında bilgi verdi.

 

Başarıya ulaşmak için kararlı ve azimli olunması gerektiğini ifade eden Dr. Hanifi Okan İşgüder öğrencilere düzenli ders çalışılması ve kitap okunması doğrultusunda tavsiyelerde bulundu.

Kurum Müdürü Murat ASLAN’ ’Bu tür etkinlikler öğrencilerin kritik düşünme, problem çözme ve yenilikçilik gibi becerilerini geliştirirken aynı zamanda gelecekteki kariyer fırsatlarını genişletmektedir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hanif’i Okan İŞGÜDER’e, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.’’ dedi.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü, BİLSEM öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Plaket takdimi ile etkinlik sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Kahta Kahta Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)