Kahramanmaraş / Türkoğlu Şekeroba Fatih İlkokulu

Telefon:03446687210 Adres:Şekeroba Mahasllesi . Şeyhoğlu Ali Cad. No 33 TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://sekerobafatihilkokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Türkoğlu Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Türkoğlu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Türkoğlu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sekerobafatihilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMutlu,kendine güvenen,başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.
MisyonŞekeroba Fatih ilkokulu olarak misyonumuz; Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, evrensel değerler ışığında, bilim ve teknolojiden yararlanarak, ülkenin geleceği için milli ve manevi değerlere saygılı, araştıran, sorgulayan, çözüm ürütebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan üstün nitelikli bireyler yetiştirmek.
BaşarılarOKULUMUZDAN ORTAOKULA GİDEN ÖĞRENİLERİMİZ BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKMEKTEDİR .OKUL AİLE İDARE UYUMU GAYET SAĞLIKLIDIR .OKULUMUZ TEMİZLİĞİ İLE DE BEYAZ BAYRAK ALARAK KENDİNİ KANITLAMIŞTIR.TÜM SOSYAL ETKİNLİKLERDE ÖĞRENCİLERİMİZ ETKİN ROL OYNAMAKTADIRLAR
Telefon03446687210
AdresŞekeroba Mahasllesi . Şeyhoğlu Ali Cad. No 33 TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://sekerobafatihilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞEKEROBA ÖNCELERİ BİR BELEDİYELİK İKEN K.MARAŞIN BÜYÜKŞEHİR OLMASIYLA MAHALLE STATÜSÜ ALMIŞTIR YANİ K.MARAŞ MERKEZ MAHALLESİNİN ALDIĞI TÜM HİZMETLERİ ALMAKTADIR.BARINMA SORUNU YOKTUR .RAHAT BİR YAŞAM ORTAMI VARDIR.KÖYÜN DOĞALLI VE ŞEHRİN İMKANLARI BİRLEŞMİŞ DURUMDADIR 2 KM UZAKLIKTA BİM VE MERKEZİNDE BANKAMATİK EZCANE AVM SEBZE PAZARI TAZİYE EVİ MÜSTAKİL ANA OKULU,CAMİLER,ORTAOKUL LİSE ,İMAMHATİP ORTA OKULU VE LİSESİ,KISACA ŞEHRDE ARADIĞINIZ HER ŞEY ŞEKEROBAMIZDA MEVCUTTUR .
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 18 Km, İl merkezine 38 Km uzaklıktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur. Kömürler otoban çıkışına 11 Km uzaklıktadır. Osmaniye Kahramanmaraş arası dolmuşlar sürekli bulunmaktadır. Ayrıca Nurdağı Kahramanmaraş arası çalışan dolmuşlar ile Büyükşehir Belediye otobüsleri de hizmet vermektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 18 Km, İl merkezine 38 Km uzaklıktadır.
Servis BilgisiULAŞIM ALTERNATİFİ FAZLA OLDUĞU İÇİN ÖĞRETMEN SERVİSİ YOKTUR.ÖĞRETMENLERİN KİMİSİ BELDEMİZDE KALIYOR DİĞERLERİ İSE İLÇEYE VE İLE KENDİ ARABALARI İLE GİDİYOR ARABA İLE GİTMEK İSTEMEYEN İSE HALK OTOBÜSÜ VE DOLMUŞLARLA GİDİYOR
Öğretim Şekliİkili
HER SINIFTAN İKİ ŞUBE OLUP 1 VE 2. SINIFLAR ÖĞLECİ 3 VE 4.SINIFLAR SABAHÇIDIR
Ders Saatleri07:30 17:20
Isınma TürüSobalı
NOT:SOBALARI İŞÇİLERİMİZ YAKMAKTADIR.ÖĞRETMENLER SOBA İLE KESİNLİKLE UĞRAŞMAMAKTADIR
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı264
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://sekerobafatihilkokulu.meb.k12.tr/46/08/731903/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)