Kahramanmaraş / Pazarcık Beşçeşme İlkokulu

Adres:BEŞÇEŞME MAH. BEŞÇEŞME KÜME EVLERİ BESCESME ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 49 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://bescesmeio.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Pazarcık Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Pazarcık İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Pazarcık İlkokul Haberleri
Kaynak:https://bescesmeio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBeşçeşme İlk ve Ortaokulu olarak; anayasa ve kanunların öngördüğü, kendine ve yaşadığı topluma yeni farkındalıklar aşılamaya çalışan bireyler yetiştirmek. Bununla birlikte eldeki imkanlar doğrultusunda kendini kanıtlamaya çalışan her özgün bireye yeterli ve gerekli desteği sürekli bir şekilde sağlayarak kişinin kendini gerçekleştirmesine azami ölçüde değer ve önem vermektir.
MisyonOkulumuzun bütün fertlerini, Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
AdresBEŞÇEŞME MAH. BEŞÇEŞME KÜME EVLERİ BESCESME ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 49 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://bescesmeio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEski Gaziantep yolu üzerinde Karabıyıklı Köyünden 4 km uzaklıktadır.
Ulaşımil merkezine 55 km
ilçe merkezine 40 km
Gaziantep´e 38 kmNarlı kasabasından geçerek Çiğdemtepe-İğdeli köyü yolu tarafından veya
Eski Gaziantep yolu üzerinden Karabıyıklı köyü yolunu takip ederek kara yolu ile ulaşılabilir. Öğretmenlerimiz kendi şahsi arabalarıyla geliş gidiş yapmaktadır.
Merkezden Uzaklıkil merkezine 55 km
ilçe merkezine 40 km
Gaziantep´e 38 km
Servis BilgisiServis yok.
Ders Saatleri08:00-13:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı94
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://bescesmeio.meb.k12.tr/46/07/731321/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)