Kahramanmaraş / Onikişubat Tenzile Erdoğan Anaokulu

Telefon:0 344 215 3797 Adres:Yamaçtepe Mah. 93001 Sok. No17/A Onikişubat Kahramanmaraş Web Sitesi:https://tenzileerdoganao.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Onikişubat Okulları, Kahramanmaraş Anaokulları, Kahramanmaraş Onikişubat Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kahramanmaraş Anaokulu Haberleri, Kahramanmaraş Onikişubat Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://tenzileerdoganao.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHAYATA HAZIR,GELECEK, ÇOCUKLARIN ELLERİNDE ŞEKİLLENECEK,SAĞLIKLI VE MUTLU NESİLLER YETİŞTİREN EĞİTİM SİSTEMİ.
MisyonOkulumuzun misyonu Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ,Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları ve temel ilkelerine uygun olarak;yenilikçi eğitim anlayışıyla,donanımlı,güvenli ve kaliteli bir eğitim ortamında; kültürel ve ahlaki değerlerini bilen,çevreye ve doğaya duyarlı,insan haklarına saygılı,kendini ifade edebilen çocuklar yetiştirerek Türkiye Cumhuriyeti´nin geleceği için çocuklarımızla birlikte toplumun sürekli eğitimini ve gelişimini sağlamaktır.
Telefon0 344 215 3797
AdresYamaçtepe Mah. 93001 Sok. No17/A Onikişubat Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://tenzileerdoganao.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYamaçtepe Mah. 930001 sok. No:17/A Onikişubat/Kahramanmaraş
UlaşımOnikişubat İlçe Merkezinde bulunmaktadır.Toplu taşıma araçlarıyla kolaylık ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOnikişubat İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Ders SaatleriSabahçı Grup: 07:30-12.30
Öğleci Grup : 12:30-17:30
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda çocukların etkinliklere kolay adapte olabilmesi için okula geliş zamanlarında sabah sporu/sabah dansı yapılmaktadır. Ayrıca okulumuz çim sahasında mini futbol maçları yapılmakta; jimnastik salonunda çocukların fiziki gelişimlerini desteklemek için farklı sportif çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda çocukların bilişsel,dil vb. gelişimleriyle birlikte bütün gelişim alanlarını destekleyecek şekilde Yaşam Bilimi, Fizik Bilimi,Dünya ve Uzay Bilimine yönelik deneyler,gezi-gözlem ve açık alan ve bahçe etkinlikleri yapılmakta; farklı yöntem tekniklerle çocukların yaparak ve yaşayarak deneyimler kazanması sağlanmaktadır.Ayrıca çocuklarla kodlama eğitimi çalışmaları yapılmakta; teknoloji kullanımının olumlu olarak kontrol altına alınması, çocukların problem çözme,eleştirel düşünme vb. becerilerinin geliştirilmesiyle birlikte teknolojiyi doğru kullanabilen çocuklar yetişirmek hedeflenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı290
  • Derslik Sayısı7
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://tenzileerdoganao.meb.k12.tr/46/12/762413/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)