Kahramanmaraş / Onikişubat Tekir İlkokulu

Kaynak:https://tekirio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmektir.
MisyonTekir İlkokulu - Ortaokulu olarak öncelikle mevzuat ile verilmiş olan temel görevlerimizin yanı sıra, uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek Ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, kurumumuzda yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek ve öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğü ile saygıya dayanan bir hayat disiplini anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin gelişimlerinin yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlere sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmektir.
Telefon0344 259 20 09 / --05076087771
AdresTekir Mah. Onikişubat / Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://tekirio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTekir Mahallesi;Onikişubat ilçesine bağlı olup K.Maraş-Kayseri karayolunun 55.km´sindedir. Yazları serin ve kurak, kışları soğuk ve kar yağışlı olan karasal iklim karakterindedir. Rakım;1050-1450 dir. Halkı;tarım,hayvancılık,balıkçılık ve turizmle geçim sağlar. Ardıçsuyu piknik alanı, Hatun Gölü, Yeşilgöz, Çevrenpınarı, Tekir Alabalık Tesisleri,Kargasekmez ve Ardıçsuyu mağarası görülmeye değer yerlerdir.
UlaşımOkulumuz il merkezine 45 km, Göksun ilçe merkezine ise 15 km´dir.
Ders SaatleriGİRİŞ 08:20
ÇIKIŞ 13:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerÖğretmenler arası futbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları, öğrenciler arası futbol,satranç turnuvaları düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı221
  • Derslik Sayısı11
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tekirio.meb.k12.tr/46/01/338320/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)