Kahramanmaraş / Onikişubat Suluyayla Şehit Fatih Demir İlkokulu

Adres:SULUYAYLA MAH. SULUYAYLA SK. NO: 30 İÇ KAPI NO: 2 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://suluyaylafatihdemirilkokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Onikişubat Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Onikişubat İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Onikişubat İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmek.
Misyon" Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , öz güveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"
AdresSULUYAYLA MAH. SULUYAYLA SK. NO: 30 İÇ KAPI NO: 2 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://suluyaylafatihdemirilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy--- Okulumuz zorunlu hizmet kapsamında olup zorunlu hizmet süresi 4 yıldır ayrıca yıllık 22 puan verilmektedir.
UlaşımKahramanmaraş´a 58 km, Andırın´a 34 kmKöyden Kahramanmaraş´a günde 2 adet vasıta bulunmaktadır. Araçlar Kahramanmaraş´ta eski Andırın garajı muhitinden kalkmaktadır. Suluyayla-Kahramanmaraş hareket saati 06:00, Kahramanmaraş-Suluyayla hareket saati yazın 16:00,kışın 15:00 dır. Araç telefonlarına okul müdüründen ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkKahramanmaraş´a 58 km, Andırın´a 34 km
Ders Saatleri08:00-14:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı57
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://suluyaylafatihdemirilkokulu.meb.k12.tr/46/01/726862/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)