Kahramanmaraş / Onikişubat Sarıgüzel Köyü Ali Koca İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek,Çevremize de eğitim vermek,Aynı zamanda Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için ve Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için biz de varız.
MisyonSorumluluk sahibi, kendine güvenen, öğrenmeyi yaşam biçimi yapan, çalışmayı ve yaşamayı seven, teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, milli ve ahlaki değerlerimizi koruyan, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olan, bilgi toplumu nesiller yetiştirmektir.
AdresSarıgüzel Mah. İkizce Sokak Onikişubat/Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://sariguzelalikocaio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOnikişubat İlçesinde bulunan Sarıgüzel Mahallesi Zeytin Ilıca Kaplıcalarına ve Savruk Şelalesine yakın olup turizm bölgesi içerisinde yer almaktadır.Temiz havası ve Karadenizi andıran doğa manzarası ile bilinmektedir.
UlaşımKahramanmaraş il merkezine yaklaşık olarak 90 km dir. Yakın yerleşim birimi olarak 25 km uzaklığında Zeytinli Ilıcası Kaplıcaları bulunuyor.
Servis BilgisiKöylüler şehre ulaşım için köy servislerini kullanmaktadırlar. Köy servisleri Şehir Merkezine sabah gidip akşam gelmektedir. Öğretmenlerden Ilıca´da kalanlar ise kendi araçları geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Ders Saatleri08:40 - 14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerBölgesel Faaliyetler
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı80
Kaynak:https://sariguzelalikocaio.meb.k12.tr/46/12/754271/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)