Kahramanmaraş / Onikişubat Şahinkayası İlkokulu

Kaynak:https://sahinkayasio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAkademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her bir kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde örnek gösterilen bir okul olmaktır.
MisyonYeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla öğrenci merkezli eğitime önem veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
AdresŞahinkayası Mahallesi Onikişubat Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://sahinkayasio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMERKEZE 35 KM OLAN ŞAHİNKAYASININ NÜFUSU YAKLAŞIK 3 BİNDİR.1 AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 10 CAMİ 1 PTT ACENTESİ BULUNMAKTADIR. HER GÜN FABRİKALARA ŞAHİNKAYASINDAN YAKLAŞIK 200 KİŞİ ŞEHRE İŞÇİ SERVİSLERİ İLE GİDİP GELİR. KIŞLAR ILIMAN GEÇER. ÇEVRESİNDE SUÇATI İLE KOMŞU OLUP TEKİR DÖNGEL VE ÇAĞLAYANLA DA SINIRDIR.
Ulaşım35 KM OLUP BU MESAFE ÖZEL ARAÇLA 30 DK OLUP ÖĞRETMEN SERVİSİ ÖĞRETMENLERİ BELLİ NOKTALARDAN TOPLADIĞI İÇİN SERVİSLE YAKLAŞIK 1 SAATTİR.İL/İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR. DİLEYEN ÖZEL ARAÇLA DA GİDİP GELEBİLİR. YOLUN TAMAMI ASFALTTIR.
Merkezden Uzaklık35 KM OLUP BU MESAFE ÖZEL ARAÇLA 30 DK OLUP ÖĞRETMEN SERVİSİ ÖĞRETMENLERİ BELLİ NOKTALARDAN TOPLADIĞI İÇİN SERVİSLE YAKLAŞIK 1 SAATTİR.
Servis BilgisiÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
Kontenjan BilgileriİLKOKULDA 240 ÖĞRENCİSİ ORTAOKULDA 230 ÖĞRENCİSİ BULUNMAKTADIR. İLKOKULUN NORMU 8 SINIF ÖĞRETMENİ 1 İNGİLİZCE 1 MÜDÜR YARDIMCISI 1 ANASINIFI VE BİR DE MÜDÜR NORMU BULUNMAKTADIR. ORTAOKULDA İSE 2 TÜRKÇE, 2 MATEMATİK, 2 FEN, 2 DKAB ,1 SOSYAL BİLGİLER, 1 MÜZİK, 1 TASARIM ,1 GÖRSEL SANATLAR, 1 BİLİŞİM, 2 BEDEN EĞİTİMİ, 1 İNGİLİZCE 1 REHBERLİK 1 DE MÜDÜR YARDIMCISI NORMU BULUNMAKTADIR.
Ders SaatleriPANDEMİ DÖNEMİNDE DERSLER 12:50 DE BİTMEKTEDİR. DİĞER ZAMANLARDA DERSLER 08:20 DE BAŞLAR 14:30 DA BİTER. NORMAL ÖĞRETİM VARDIR.
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüOKULUMUZ KALORİFERLİDİR.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOKULUMUZDA ÇİM HOKEY TAKIMI BULUNMAKTADIR
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı248
  • Derslik Sayısı9
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sahinkayasio.meb.k12.tr/46/01/726857/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)