Kahramanmaraş / Onikişubat Kürtül Celilli İlkokulu

Telefon:535 415 68 97 Adres:KÜRTÜL MAH. ADNAN MENDERES_10 KÜME EVLERİ NO: 134 İÇ KAPI NO: 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://kurtulcelilliio.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Onikişubat Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Onikişubat İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Onikişubat İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKürtül Celilli ilkokulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MisyonAtatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin bilgi edinme yollarını öğrenmelerini ve öğrendiği bilgileri hayatlarında uygulamalarını sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Telefon535 415 68 97
AdresKÜRTÜL MAH. ADNAN MENDERES_10 KÜME EVLERİ NO: 134 İÇ KAPI NO: 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://kurtulcelilliio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKürtül Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Onikişubat / Kahramanmaraş
Ulaşımİl Merkezine 20 km uzaklıktadır.İlçe merkezine 15 km uzaklıktadırMahalle, Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunmaktadır. Kahramanmaraş´a 20-25 kilometre uzaklıktadır. Bu nedenle şehir merkeziyle ulaşım imkânı oldukça kolaydır. Kahramanmaraşın batısında olan, Kürtül Kasabası; kuzeyde Suçatı ve Mimarsinan köyleri, güneyde Orhangazi ve Köseli köyleri, doğuda Hasancıklı ve Bulutoğlu köyleri, batıda ise İsmailli köyü ile çevrili olup, çok geniş bir yüzölçüme sahiptir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 20 km uzaklıktadır.İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır
Ders Saatleri08:00 13:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer-kömür
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı155
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kurtulcelilliio.meb.k12.tr/46/01/726879/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)