Kahramanmaraş / Onikişubat Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Adres:Dönüklü Mahallesi Onikişubat/Kahramanmaraş
İl merkezine uzaklığı 28 km dir.
Okulumuza öğretmen servisimizle ulaşım sağlanmaktadır. Bunun yanında beldeden il merkezine her yarım saatte bir halk otobüsleri çalışmaktadır.
Web Sitesi:https://fsmoo.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Onikişubat Okulları, Kahramanmaraş Ortaokulları, Kahramanmaraş Onikişubat Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kahramanmaraş Ortaokul Haberleri, Kahramanmaraş Onikişubat Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://fsmoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknoloideki gelişmeleri kullanarak öğrencileri;araştıran,inceleyen ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.Ülkesine ve milletine faydalı olacak şekilde bir üst öğreniminle birlikte hayata hazırlamak.
MisyonAtataürk İlke ve Inkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ilerine taşıyacak bireyler yetiştirmek.
Başarılar2011-2012: Eğitim Öğretim yılında 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesine 4 öğrencimizi Anadolu Lisesine yerleşti, 1 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı.
2012-2013: Eğitim Öğretim yılında 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesine 5 öğrencimiz Anadolu Lisesine yerleşti, 1 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı.
2013-2014 :Eğitim Öğretim yılında 4 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 5 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine yerleşti. 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı.


2015-2016 :Eğitim Öğretim yılında 3 Öğrencimiz Fen Lisesine ,9 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine yerleşti. 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı.
2016-2017 : Eğitim Öğretim Yılı 1 Öğrencimiz Bursluluk Sınavını Kazandı. 1 Öğrencimiz Fen lisesini Kazandı.
2017-2018: Eğitim Öğretim Yılında 2 öğrencimiz bursluluk sınavını, 1 öğrencimiz fen lisesi, 1 öğrencimiz proje imam hatip lisesi, 2 öğrencimiz sağlık meslek lisesini ve 5 öğrencimiz anadolu lisesini kazanmıştır.
AdresDönüklü Mahallesi Onikişubat/Kahramanmaraş
İl merkezine uzaklığı 28 km dir.
Okulumuza öğretmen servisimizle ulaşım sağlanmaktadır. Bunun yanında beldeden il merkezine her yarım saatte bir halk otobüsleri çalışmaktadır.
İnternet Sitesihttps://fsmoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDönüklü Mahallesi
UlaşımOkulumuza öğretmen servisimizle ulaşım sağlanmaktadır. Bunun yanında beldeden il merkezine her yarım saatte bir halk otobüsleri çalışmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklığı 28 km dir.
Servis BilgisiOkulumuzda şu anda özel öğretmen servisi vardır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerÖğretmenler ve öğrenciler arası voleybol turnuvası (Bölge okulları arasında).
Öğretmenler arası masa tenisi turnuvası (Bölge okulları arasında).
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Bölge okulları arası bilgi yarışması, İstiklal Marşını güzel okuma yarışması ve Bölge okulları arasında Peygamberimizin Hayatı kitap okuma yarışması yapılıyor.
ProjelerEğitimde İyi Örnekler Projesi,Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri Başvuruları,Değerler Eğitimi Projeleri.
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı112
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://fsmoo.meb.k12.tr/46/01/725465/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)