Kahramanmaraş / Elbistan Balıkçıl İlkokulu

Telefon:03444524613 --03444524613 Adres:Balıkçıl Köyü/Elbistan/KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://balikcililkokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Elbistan Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Elbistan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Elbistan İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDüşünme, algılama, karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş, sanata, araştırma-geliştirmeye, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, bilgi ve beceri düzeyi yüksek insanlardan oluşan bir kimlikle Türkiye´nin bilgi toplumuna dönüşmesi.
Kendini anlayan, gerçekçi kararlar alabilen, kapasitelerini geliştirebilen, çevresine dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştiren; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı nesiller yetiştirilmesi.
MisyonBalıkçıl İlkokulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak. Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitime, öğretime göre öncelik vermek,disiplinlerarası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissetirmek. Öğrencilerimizin dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür öğelerinin ve yabancı dillerin küçük yaşlarda benimsenmesini sağlamak.Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek.Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak.Ulusal bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak,önde gelen hedeflerimizdendir.
Telefon03444524613 --03444524613
Faks03444524613
AdresBalıkçıl Köyü/Elbistan/KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://balikcililkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBalıkçıl Mahallesi/Elbistan
Ulaşımile uzaklık: 175 km
ilçeye uzaklık:13 kmBelediye otobüsleri sabah, öğle ve akşam gelmektedir.
Merkezden Uzaklıkile uzaklık: 175 km
ilçeye uzaklık:13 km
Ders SaatleriDers Başlama Saati: 09:00
Ders Bitiş Saati : 13:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı34
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://balikcililkokulu.meb.k12.tr/46/05/735526/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)