Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Beşenli İlkokulu

Telefon:0 344 277 11 11 0 539 881 16 96 Adres:Beşenli Mahallesi. Çağlıyencerit Yolu 50.km. Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş Web Sitesi:https://besenliilkokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://besenliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğe uyum sağlamış üstün nitelikli bireyler yetiştirmek.
MisyonTürk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına uygun her alanda ihtiyaç duyduğu bilgiye ulaşmayı bilen özgüven duygusu gelişmiş bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak
BaşarılarÇeşitli yıllarda kros, masa tenisi gibi spor dallarında, resim yarışmalarında ve il birincilikleri ve diğer dereceler. Ortak sınavlarla öğrenci alan okullara ( Fen Lisesi dahil) gönderdiğimiz öğrencilerimiz.
Telefon0 344 277 11 11 0 539 881 16 96
AdresBeşenli Mahallesi. Çağlıyencerit Yolu 50.km. Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://besenliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYerleşim yeri yaklaşık 300 hanelik köy merkezi olup köy hane halkının bazıları sadece yaz mevsiminde köyde ikamet etmektedir. Köyde internet gsm şebekeleri telefon 2 bakkal bulunmaktadır.
UlaşımKahramanmaraş il ve Dulkadiroğlu İlçe merkezlerine uzaklığı 45 km, Çağlıyancerit İlçe merkezine uzaklığı ise 15 km dir. Çağlıyancerit ilçesi ile kış mevsiminde ulaşım çok zor sağlanmakta, sağlanamadığı zamanlar da olmaktadır. Köye ulaşım sabah ve öğleden sonra Beşenli-Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş-Beşenli güzergahında hareket eden köy minibüsleri ile sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin okula gidiş dönüşleri ise köy minibüslerinin saatlerine uyum sağlamaması nedeni ile öğretmenlerin özel araçları ile sağlanmaktadır.Kış mevsiminde kar yağışının fazla olması nedeni ile ulaşımda güçlüklerle karşılaşılmaktadır.
Merkezden UzaklıkKahramanmaraş il ve Dulkadiroğlu İlçe merkezlerine uzaklığı 45 km, Çağlıyancerit İlçe merkezine uzaklığı ise 15 km dir. Çağlıyancerit ilçesi ile kış mevsiminde ulaşım çok zor sağlanmakta, sağlanamadığı zamanlar da olmaktadır.
Öğretim ŞekliNormal,Taşıma Merkezi
Ders SaatleriDersler 08:00 de başlayıp ilgi yönetmelik hükünleri doğrultusunda egzersiz ve kurs saatlerine bağlı olarak bitirilmektedir. Günlere göre değişiklik gösterebilir.
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı64
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://besenliilkokulu.meb.k12.tr/46/01/720733/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)