Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Barınma Merkezi İlkokulu

Telefon:03442522503 Adres:Sivricehöyük mah. Geçici Barınma Merkezi Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş Web Sitesi:https://barinmamerkeziio.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://barinmamerkeziio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKaynaklarımızı ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, öğrencilerin ve diğer paydaşların onur duyduğu öncü bir eğitim kurumu olmak.
MisyonÖğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Telefon03442522503
AdresSivricehöyük mah. Geçici Barınma Merkezi Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://barinmamerkeziio.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİL MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR.ÖZEL ARAÇ ve HALK OTOBÜSÜ(40 NUMARA)
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:30-14:10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı76
  • Öğrenci Sayısı1405
  • Derslik Sayısı50
Kaynak:https://barinmamerkeziio.meb.k12.tr/46/11/762963/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)