Kahramanmaraş / Andırın Yeşilova Tufanpaşa İlkokulu

Telefon:(0344) 584 4458 Adres:Yeşilova Mahallesi Şehit Hüseyin Kafalı Caddesi Andırın/Kahramanmaraş Web Sitesi:https://yesilovatufanpasailkokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Andırın Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Andırın İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Andırın İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yesilovatufanpasailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYeşilova Tufanpaşa İlkokulu olarak:



Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir. Her yıl bir önceki yıla göre daha başarılı olmak.
MisyonYeşilova Tufanpaşa İlkokulu olarak:

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini ve öğrendiklerini davranışlarına yansıtmalarını sağlamak, onların bilgili, bildiğini yaşamında kullanan, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getiren ve doğal çevreyle uyum içinde yaşayabilen (sağlıklı bir çevre bilincine sahip), Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmek için varız. .

Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi” ve “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Telefon(0344) 584 4458
AdresYeşilova Mahallesi Şehit Hüseyin Kafalı Caddesi Andırın/Kahramanmaraş
İnternet Sitesihttps://yesilovatufanpasailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriANDIRIN BELEDİYESİ YEŞİLOVA MAHALLESİ
UlaşımİL MERKEZİNE UZAKLIK 90 KM´DİR.
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM´DİR. Yeşilova Mahallesi Şehit Hüseyin Kafalı Caddesi Andırın/K.MARAŞ
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE UZAKLIK 90 KM´DİR.
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM´DİR.
Servis BilgisiYARIM SAATE BİR KADİRLİ-ANDIRIN ARASI MİNİBÜSLER İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Öğretim ŞekliNORMAL
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA 08.30
DERS BİTİŞİ 14.10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerBEYAZ BAYRAK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI PROJESİ, OKULUM TEMİZ PROJESİ.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı69
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://yesilovatufanpasailkokulu.meb.k12.tr/46/03/729295/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)