Kahramanmaraş / Andırın Şehit Numan Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://andirinimamhatip.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlimiz ortaöğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü,öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edine, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve dini faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan ve “A” kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak
Misyonİdareci, öğretmen ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin etmek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen, milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Telefon03445612362
Faks03445612362
AdresTufanpaşa Mah. Prof Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulv. No160/A Andırın/K.MARAŞ
İnternet Sitesihttps://andirinimamhatip.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemiz merkezi 8000 nüfusa sahiptir. Toplam nüfus ise 36000 dir. Kışları soğuk geçer. Çok fazla kar yağmaz. Yazın ise oldukça serindir. Yazları nüfus 100000 civarındadır.
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. Kahramanmaraş Merkeze uzaklığı 90 km dir. Osmaniye Kadirli ilçesine uzaklığı 50 km. dir.Kahramanmaraş merkeze ve Kadirli´ye her yarım saate bir yada saat başı dolmuş bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. Kahramanmaraş Merkeze uzaklığı 90 km dir. Osmaniye Kadirli ilçesine uzaklığı 50 km. dir.
Servis BilgisiKahramanmaraş merkeze ve Kadirli´ye her yarım saate bir yada saat başı dolmuş bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri9. Sınıfata 73 öğrenci bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:20-15:50
Yabancı DilİNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuz da her sene voleybol, masa tenisi, futbol, satranç kursu yada egzersizi açılmaktadır. Aynı zamanda bu spor dallarında ilçe ve ildeki yarışmalara okul olarak katılmaktayız. Her sene mutlaka bu spor dallarında ödül almaktayız.
Bilimsel EtkinliklerTubitak 4006 başvurularımız vardır.
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PROJELERİNE KATILIMIMIZ VARDIR
ProjelerGençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından çağrıya çıkılan “Gençlik Programları” kapsamında okulumuzca başvurusu yapılan “Sağlıklı Çevre Sağlıklı Gençlik” isimli proje desteklenmeye değer bulunmuş ve proje faaliyetleri planlanan doğrultuda yürütülerek proje başarıyla sonuçlandırılmıştır.
  • Öğretmen Sayısı29
  • Öğrenci Sayısı373
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı2
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı3
Kaynak:https://andirinimamhatip.meb.k12.tr/46/03/373126/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)