Kahramanmaraş / Andırın Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:03445612043 Adres:Cumhuriyet Yolu Caddesi, No 29 Andırın Kahramanmaraş
merkez
.
Web Sitesi:https://andirincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Andırın Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Andırın İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Andırın İlkokul Haberleri
Kaynak:https://andirincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon"Eğitim sevgi ile başlar" parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı üstün nitelikli eğitim kadrosu modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye ye model oluşturmak dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak. Sosyal ,kültürel ,siportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak. Aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde yararlanan doğa gezi ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler aramaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinlikleri ve kültürel etkinlikleri eğitim programları ile birleştiren kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak. Zamanın teknolojisine uygun donatılmış okulumuzda sürekli olarak bilgilerini yenileyen öğretmenlerimizle bilgiye ulaşabilen ,ulaştığı bilgiyi kullanabilen sosyal , evrensel ve kültürel değerlere kazanma yolunda gelişim gösterebilen, öğrendiği bilgilerle çevresine örnek olan öğrenciler yetiştirmek.
MisyonBiz
Öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Türk milletinin milli ahlakı,insani manevi,kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini vatanını ,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ,insan haklarına saygılı demokratik ,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Geleceğin dünyasına şekil verecek; çalışkan ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayıp üst öğrenim kurumlarına hazırlama.
Başarılar0.
Telefon03445612043
AdresCumhuriyet Yolu Caddesi, No 29 Andırın Kahramanmaraş
merkez
.
İnternet Sitesihttps://andirincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri.
Ulaşım.
Merkezden Uzaklıkmerkez
Ders SaatleriBaşlama 08:20 Bitiş 14:20
Isınma Türümerkezi ısıtma sistemi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı318
  • Derslik Sayısı21
Kaynak:https://andirincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/46/03/738511/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)