'Kadın Bilim İnsanlarını Tanıyorum. ' Projesi Padlet Sayfası

Dünyada geçmişten bugüne kadar, bilimsel çalışmalar ve buluşlar sayesinde insanlık adım adım ileriye gidiyor. Bu gelişmeler yaşanırken hayatın her kesiminde kendine yer bulmaya çalışan kadınlarımız bilimde de erkek meslektaşlarına göre daha az tanınırlığa sahip. Tüm bunlar yaşanırken kadınlar kendilerine yönelik ön yargı ve tereddütlere rağmen tabuları yıkmaya ve bilime değerli katkılar sağlamaya devam ediyorlar.

Bu kapsamda okulumuz öğretmeni yasemin ayar karaman, 'Kadın Bilim İnsanlarını Tanıyorum.' E-twinning projesinde çalışma arkadaşları ve öğrencileriyle birlikte bilime verilen değerin artmasını ve kadın bilim insanlarının tanınırlığını sağlamayı amaçlamışlardır. Öğrencilerimiz bu proje sonunda dünya ve insanlık için önemli buluşlar yapmış belki de adını ilk kez duydukları kadın bilim insanlarıyla tanıştılar.

 Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları bütün çalışmaları tamamlamış ve projenin sonuna gelmişlerdir. Yaptıkları bütün çalışmaları kişisel pano hazırlayarak sergilemektedirler. Sizler de öğrencilerimizin çalışmalarına aşağıdaki linke tıklayarak erişebilir çalışmaları beğenerek destek verebilirsiniz.

Projede görev alan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi okulumuz ve ülkemiz adına  tebrik eder başarılar dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Aksu Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)