İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi 14 Şubat Dünya Kitap Değişim Gününü Coşkuyla Kutladı

14 Şubat Dünya Kitap Değişim Günü nedeniyle İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi tarafından başarılı bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe İzmit İlçe Kaymakamı Şevket CİNBİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Sinan ALGAÇ ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan ERİN, kitap okumanın ve kitap paylaşımının önemine değinerek " Sevgi herkes ve her şey için çok önemlidir ama insanların sevdiğine söz söyleyebilmeleri için de kitap okuması lazım, sevdiğine gülün yanında kitap da hediye etmesi gerek. Bu nedenle 14 Şubat'ın Kitap Değişim Günü olarak kutlanmasının daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Düzenlediğimiz bu etkinliğin kitap okumak için güzel bir farkındalık oluşturmasını temenni eder, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim." dedi.

İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan ERİN'in ardından konuşan İzmit İlçe Kaymakamı Şevket CİNBİR, kitabın toplum bilinci açısından önemine değinerek, " Öncelikle bugün burada, bu anlamlı programda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek

istiyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)