İzmir / Urla Şehit Kemal İlkokulu

Telefon:(232) 754 10 50 Adres:Sıra Mah. Zafer Cad. No 115 35430 Urla /İzmir Web Sitesi:https://sehitkemalilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Urla Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Urla İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Urla İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitkemalilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEĞİTİMDE ÖNCÜ,DEĞİŞİMDE ÖNCÜ OKUL.
Misyon“Okulumuzun amacı, her bireyi, yeteneklerini sürekli olarak ve kapasitesinin sonuna kadar geliştirmesi için hazırlayacak,teşvik edecek zihinsel ve davranışsal temelleri ortaya koymak;
Kökenleri ne olursa olsun, kendilerinin ya da başkalarının düşünce ve eylem özgürlüklerini besleyen zihinsel ve ahlaki alışkanlıkları aşılamak ve bireyleri Türkiye´nin ya da geldikleri ülkelerin önde gelen birer yurttaşı haline getirmeye çalışmaktır.”
Telefon(232) 754 10 50
Faks(232) 754 10 50
AdresSıra Mah. Zafer Cad. No 115 35430 Urla /İzmir
İnternet Sitesihttps://sehitkemalilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriUrla Merkez
UlaşımKurumumuz Urla ilçe merkezindedir. İzmir il merkezine 40 km uzaklıktadır. Okulumuza toplu taşıma araçlarından dolmuş ve otobüs ile ulaşılabilir. Bazı ESHOT araçları ve Urla İzmir dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuz Urla Kaymakamlık binasının karşı çaprazındadır.
Yaya olarak ulaşım: Urla Meydanı´ndan Sanat Sokağı güzergahı takip edilip Kaymakamlık binasının karşısı gözlenerek okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkKurumumuz Urla ilçe merkezindedir. İzmir il merkezine 40 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzun sadece özel eğitim sınıfına kayıtlı öğrencilerimiz için servisi vardır. Özel eğitim dışındaki sınıflara servis hizmeti bulunmamaktadır.
Öğretim ŞekliTam Gün Eğitim
Ders Saatleri09:00 - 14:40 (Salgın sürecinde giriş çıkış saatlerimiz sınıf bazlı değişiklik göstermektedir. Ayrıntılı bilgilendirme için okul idaresinden veya sınıf öğretmeninizden bilgi alınız)
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuz öğrencilerine voleybol ve basketbol eğitimleri ilgili alan uzmanları tarafından verilmektedir. Ayrıca öğretmenlerimiz arzu eden çocuklara, belli bir program dahilinde satranç eğitimi vermektedirler.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 2019 2020 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle STEM okulu olma yolunda bir atölye açılışı yaparak ilgili çalışmalara başlamıştır.
ProjelerSTEM etiketi başvuru sürecinin yanısıra, İlçe Tarım Müdürlüğü ile ortak tarım projesi yürütülmektedir. Ayrıca dezavantajlı öğrencilerimizin eğitimde fırsat eşitliğini yakalayabilmeleri için ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli faaliyetlerde ve yardım projelerinde yer almaktayız. e-Safety etiketli okuluz. Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılında hali hazırda biri uluslararası olmak üzere 4 tane eTwinning projesi yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı344
  • Derslik Sayısı19
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitkemalilkokulu.meb.k12.tr/35/23/737625/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)