İzmir / Torbalı Yeniköy İlkokulu

Telefon:0 232 861 7061 Adres:Yeniköy Mahallesi Sancak Sokak No 3/5 Torbalı İZMİR Web Sitesi:https://torbaliyenikoyilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Torbalı Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Torbalı İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Torbalı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://torbaliyenikoyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe eğitimle aydınlatan örnek bir kurum olmak.
MisyonYeniköy İlkokulu olarak öğrencilerimizi yaşama hazırlarken, ezberden ziyade özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerdeki başarıda değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, ahlaki, tarihi ve kültürel değerlere bağlı, çevreye duyarlı, evrensel değerlere açık, anadilinde başarılı olduğu kadar bilimsel çalışmalar yürütebilecek derecede yabancı dil bilgisi olan, yaşam boyu öğrenmeye açık, teknolojiye ayak uydurabilen, özgüven sahibi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesine ve insanlığa faydalı, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler olarak yetiştirmek misyonumuzdur.
Telefon0 232 861 7061
Faks0 232 861 7061
AdresYeniköy Mahallesi Sancak Sokak No 3/5 Torbalı İZMİR
İnternet Sitesihttps://torbaliyenikoyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz İzmir İli Torbalı ilçesi Yeniköy Mahallesinde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz İzmir il merkezine 51 km Torbalı ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.Okulumuza ulaşım; Yarım saatlik aralarla ilçe terminalinden Mahallemize ve mahallemzde ilçeye minübüslerle ve sabah ve akşam seferleri olan eshot ile kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İzmir il merkezine 51 km Torbalı ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriOkulumuzda sabah saat 08.40´da ders zili çalmakta olup 12.05´de yemek arası verilmekte ve 13.05´de tekrar derse başlanmaktadır. Saat 14.40´da derslerimiz bitmektedir.
Yabancı DilOkulumuzda 2. sınıftan itibaren Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı doğrultusunda İngilizce eğitimi verilmektedir.
Isınma TürüOkulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı6
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://torbaliyenikoyilkokulu.meb.k12.tr/35/22/722181/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)