İzmir / Torbalı Şehit Teğmen Serdar Genç Ortaokulu

Telefon:0232 856 05 88 Adres:Ertuğrul Mahallesi Necati DOĞANOĞLU Sokak NO 2 Torbalı İZMİR Web Sitesi:https://sehitserdargencortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Torbalı Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Torbalı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Torbalı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitserdargencortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlaka sahip öncelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilkelerine bağlı ve millet sevgisi olan , insani,milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı okuyan,inceleyen,araştıran milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon0232 856 05 88
AdresErtuğrul Mahallesi Necati DOĞANOĞLU Sokak NO 2 Torbalı İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehitserdargencortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yerihttp://www.torbali.gov.tr
Ulaşımİzmir İl Merkezine 45 Km uzaklıktadır.Okulumuz Torbalı ilçe merkezindedir. Okulumuza şehir içi dolmuşlar ve Gaziemir Semt Garajından kalkan 720 No´lu ESHOT seferleri ile ulaşım sağlanabilmekte olup belirtilen araçlar okulumuza 165 metre mesafeden geçmektedir. İZBAN Torbalı durağı 1690 metre İZBAN Tepeköy durağı ise 1860 metre mesafededir. Yine aynı duraklarda yer alan TCDD tren İstasyonlarından da ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİzmir İl Merkezine 45 Km uzaklıktadır.
Ders Saatleri07:45
13:25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı348
  • Derslik Sayısı15
Kaynak:https://sehitserdargencortaokulu.meb.k12.tr/35/22/727926/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)