İzmir / Selçuk Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlkokulu

Telefon:0 232 897 60 03 Adres:Belevi Mah. Vatan Cad. Dr. Tahsin Kayayurt Sok. No41 Web Sitesi:https://belevictopelio.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Selçuk Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Selçuk İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Selçuk İlkokul Haberleri
Kaynak:https://belevictopelio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKültürlü, bilimi ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış, çağdaş ve Atatürk İlke ve Devrimleri’ni özümsemiş insan yetiştirmek.
MisyonÖğrencilerimizin;

Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerikli,özgüvenli olmaları, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra,iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, düşünsel,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Telefon0 232 897 60 03
AdresBelevi Mah. Vatan Cad. Dr. Tahsin Kayayurt Sok. No41
İnternet Sitesihttps://belevictopelio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle.
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık 12km olup il merkezine uzaklık ise yaklaşık 55 km.´dir. Selçuk-Tire,Selçuk-Efes Kooperatiflerine ait minibüsler ile ulaşım çok rahat bir şekilde sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık 12km olup il merkezine uzaklık ise yaklaşık 55 km.´dir.
Öğretim ŞekliTam gün.
Ders Saatleri08:50-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı106
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://belevictopelio.meb.k12.tr/35/20/730878/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)