İzmir / Seferihisar Muharrem Gülpınar Ortaokulu

Telefon:0 232 7435699 Adres:Çolakibrahimbey Mah. Mektep Cad. No60 35460 Seferihisar/İzmir Web Sitesi:https://mgulpinarortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Seferihisar Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Seferihisar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Seferihisar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mgulpinarortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitimin temel ve genel ilkeleri doğrultusunda; ulusal ve evrensel değerlerle donanmış akla ve mantığa dayalı; okuyan, araştıran sorgulayan, bilgi edinme ve kullanma yollarını bilen; teknolojinin getirdiği araç ve gereç kullanımını sağlayarak, günlük yaşamın bir parçası haline getirmeyi başarabilen; ilgi alanlarına uygun aktivitelerde yer almasına yardımcı olan, hayata ve üst öğrenime hazırlayan eğitim kurumuyuz.
MisyonAtatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, yaratıcı, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz açıldığı günden bu güne kadar geçen sürede çok büyük başarılara imza attı. Birçok etkinliklerle adını duyurdu." Unutulmamalıdır ki! Okullar sadece öğrencilere değil tüm topluma hizmet vermelidir", Anlayışıyla tarihimize daha nice büyük başarılar ve çalışmalar yazdıracağımıza inanıyoruz. Bunu da öğretmenlerimiz kendilerine rota olarak almışlardır.
Telefon0 232 7435699
Faks00000
AdresÇolakibrahimbey Mah. Mektep Cad. No60 35460 Seferihisar/İzmir
İnternet Sitesihttps://mgulpinarortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSeferihisar, İzmir’in batısında yer alır. İl merkezine uzaklığı 47 km’dir. Kuzeyde Urla, Doğuda Menderes, batı ve güneyde Ege Denizi ile çevrilidir.İlçenin yüzölçümü 371 km²’dir. Doğanbey-Payamlı ve Ürkmez olmak üzere 2 beldesi ve 9 köyü bulunmaktadır.
Ulaşımİl ve İlçe merkezine uzaklık 2 km´dir.Ulaşım araçla kolay bir şekilde sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl ve İlçe merkezine uzaklık 2 km´dir.
Ders Saatleri08:30-15.30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı536
  • Derslik Sayısı20
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://mgulpinarortaokulu.meb.k12.tr/35/19/727822/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)