İzmir / Ödemiş Şehit Polis Gökhan Kirazlı Ortaokulu

Telefon:02325462036 Adres:ZAFER MAH. AHRANDI ALTI VE MEZARLIK KÜME EVLERİ ARKASI BLOK NO 37 İÇ KAPI NO 1 ÖDEMİŞ / İZMİR Web Sitesi:https://sehitpolisgokhankirazlioo.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Ödemiş Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Ödemiş Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Ödemiş Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitpolisgokhankirazlioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmeyi, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarabilmelerini öğretmek için yenilikçi metodları, teknolojiyi, modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanmayı, onları eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefliyoruz.
MisyonAtatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.
Telefon02325462036
AdresZAFER MAH. AHRANDI ALTI VE MEZARLIK KÜME EVLERİ ARKASI BLOK NO 37 İÇ KAPI NO 1 ÖDEMİŞ / İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehitpolisgokhankirazlioo.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir.Ahrandı mevkine gelen minibüslerle ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir.
Ders Saatleri08.40-15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı12
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitpolisgokhankirazlioo.meb.k12.tr/35/18/767827/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)