İzmir / Ödemiş Şehit Er Kamil Alkan İlkokulu

Telefon:2325672400 Adres:KONAKLI MAH. MEHMET KUTLU CAD. NO: 63/2 İÇ KAPI NO: /2 ÖDEMİŞ / İZMİR Web Sitesi:https://sehiterkamilalkanioo.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Ödemiş Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Ödemiş İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Ödemiş İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehiterkamilalkanioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz okul toplumumuzun;kendini ve çevresini geliştirebilmek için motive olmuş, bilgili, becerili ve öz güvenli, yeteneklerini kullanabilen çevresiyle iyi ve uyumlu ilişkiler kurabilecek davranışları kazanmış, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen,liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın,doğayı seven ve koruyan Konaklı-Şehit Er Kamil Alkan İlkokullu olmanın bir ayrıcalık olmasını öngörüyoruz...
MisyonBiz;
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden en az bir yabancı dili çok iyi bilen üst öğretim kademelerine devam edebilecek donanıma sahip, kendine güvenen yüksek moral değere sahip katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli,çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek ve bu niteliklere sahip bireylerle çalışmak için varız.
Telefon2325672400
AdresKONAKLI MAH. MEHMET KUTLU CAD. NO: 63/2 İÇ KAPI NO: /2 ÖDEMİŞ / İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehiterkamilalkanioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehit Er Kamil Alkan İlkokulu
Konaklı Mahallesi ÖDEMİŞ/İZMİR
UlaşımOkulumuz İzmir iline 137 km, ilçemize 17 km uzaklıktadırOkulumuza ulaşım Ödemiş Terminalinden her saat başı hareket eden dolmuşlar aracılığı ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İzmir iline 137 km, ilçemize 17 km uzaklıktadır
Ders Saatleri09:00 - 15:20
Isınma TürüKATI YAKITLI KALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı101
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://sehiterkamilalkanioo.meb.k12.tr/35/18/239062/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)