İzmir / Ödemiş Ödemiş Ortaokulu

Telefon:0232 544 72 72 Adres:İnönü Mah. Lise Cad. No8 İzmir/Ödemiş Web Sitesi:https://odemisortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Ödemiş Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Ödemiş Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Ödemiş Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://odemisortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemizi Atatürk ilke ve İnkılapları rehberliğinde çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak, Bu amaçla okulumuzun eğitim,öğretim,bilim,sanat,spor ve kültür merkezi olmasını sağlamak, Türkiye´mizi her alanda temsil edebilecek yetenekte bireyler yetiştirmektir.
MisyonBiz Ödemiş Ortaokulu olarak geçmişten aldığımız güçle, öğrencilerimizigeleceğe en iyi şekilde hazırlamak için buradayız.Biz öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan,araştırmacı, sorgulayan,demokrasiyi benimseyen, özgüveni yüksek, iletişime açık , sorumluluk alabilen,üretken, hoşgörülü,dürüst,sevgiyi ve saygıyı ilişkilerinde var eden, çağın gereklerine
ayak uyduran bilgiye ulaşma yollarını bilen ,ulusal değerlere sahip evrensel değerlere,duyarlı bilinçli bireyler olması için buradayız.
Telefon0232 544 72 72
Adresİnönü Mah. Lise Cad. No8 İzmir/Ödemiş
İnternet Sitesihttps://odemisortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe Merkezinde
Ders SaatleriSabahçı Grup: 07:20 - 13:50
Öğleci Grup : 14:00 - 19:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerKoşu,atletizm,futbol,voleybol ve basketbol kurslarımız ile öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendiriyoruz.
Bilimsel EtkinliklerTübitak,e-Twinning,Codeweek,Scratch Cup,Bilge Kunduz,Siber zeka gibi çeşitli bilimsel yarışma ve çalışmalara katılım sağlanmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı77
  • Öğrenci Sayısı983
  • Derslik Sayısı34
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://odemisortaokulu.meb.k12.tr/35/18/719985/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)