İzmir / Narlıdere Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu

Telefon:0232 238 22 22 Adres:HUZUR MAHALLESİ AÇELYA SOK. NO 16 NARLIDERE/İZMİR.. ULAŞIM Konak tarafından gelecekler için F. Altay aktarma merkezinden kalkan 5 numaralı otobüsle veya ArıkentNarbelMimkent dolmuşu ile okulumuzun önünde inerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Web Sitesi:https://azizsancarortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Narlıdere Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Narlıdere Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Narlıdere Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://azizsancarortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer Öğrencimizi Hayata Hazırlamak
MisyonMisyonumuz Türkiye ve dünya için bilim, teknoloji ve fen alanında çağımızın gerektirdiği sorgulayan yaratıcı düşünen, araştıran ve üreten bireyler yetiştiren bireyler yetiştirmektir. Amacımız öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olmalarını Yüksek öğrenime hazırlanmalarını Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını Bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar2018-2019 Eğitim öğretim yılı Narlıdere İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe okullar arası futbol turnuvasında okulumuz futbol takımları küçükler ilçe birinciliği, yıldızlar ilçe ikinciliği kazanmışlardır. 2021-2022 yılında floor curling karma takımında bölge birinciliği kazanmışlardır.
Telefon0232 238 22 22
Faks.....
AdresHUZUR MAHALLESİ AÇELYA SOK. NO 16 NARLIDERE/İZMİR.. ULAŞIM Konak tarafından gelecekler için F. Altay aktarma merkezinden kalkan 5 numaralı otobüsle veya ArıkentNarbelMimkent dolmuşu ile okulumuzun önünde inerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
İnternet Sitesihttps://azizsancarortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Narlıdere Merkezinde yer almaktadır.Konak tarafından gelecekler için F. Altay aktarma merkezinden kalkan 5 numaralı otobüsle veya Arıkent Narbel Mimkent dolmuşu ile okulumuzun önünde inerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Narlıdere Merkezinde yer almaktadır.
Servis BilgisiÖğrenci Servisi Bulunmaktadır.
Ders Saatleri09.10-15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz-Merkezi Isıtma
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerÖğrencilerimiz voleybol, basketbol,floor curling, futbol ve atletizm dallarında il ve yurt genelindeki müsabakalarında dereceler kazanmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda Tubitak 4006, Erasmus projeleri için çalışmalar yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı548
  • Derslik Sayısı23
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://azizsancarortaokulu.meb.k12.tr/35/27/737568/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)