İzmir / Menderes Küner Köyü Şehit Binbaşı Ercan İlkokulu

Telefon:0 232 784 72 23 Adres:KÜNER MAH. KÜNER KÜME EVLERİ KÜNER KÖYÜ ŞEHİT BİNBAŞI ERCAN İLKOKULU BLOK NO 89 MENDERES / İZMİR
İl Merkezine 20 KM
İlçe Merkezine 6 KM
Gaziemir Semt Garajı - Bulgurca Minibüsleri ihtiyaç halinde köyümüzün içine uğramaktadırlar. Ana yola 650 metre uzaklıktadır.
Web Sitesi:https://kunersehitbinbasiercanilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Menderes Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Menderes İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Menderes İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kunersehitbinbasiercanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini sonra birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, ayrıca okul olarak çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden Ülkemizin gurur duyacağı topluma model olabilecek öğrenciler yetiştirmek ayrıca personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonKüner Şehit Binbaşı Ercan İlköğretim Kurumları olarak çalışmalarımızla Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin ve dolayısıyla okulumuzun başarısını, ülke düzeyine çıkararak, okulumuzdan hizmet alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin ve paydaşlarımızın tamamının memnuniyetini sağlayarak, hizmet kalitesinde gelişmiş okullara da örnek olmaktır.
Telefon0 232 784 72 23
Faks.
AdresKÜNER MAH. KÜNER KÜME EVLERİ KÜNER KÖYÜ ŞEHİT BİNBAŞI ERCAN İLKOKULU BLOK NO 89 MENDERES / İZMİR
İl Merkezine 20 KM
İlçe Merkezine 6 KM
Gaziemir Semt Garajı - Bulgurca Minibüsleri ihtiyaç halinde köyümüzün içine uğramaktadırlar. Ana yola 650 metre uzaklıktadır.
İnternet Sitesihttps://kunersehitbinbasiercanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Menderes ilçesinin mahallesi olup kırsal bir yerleşime sahiptir.
UlaşımGaziemir Semt Garajı - Bulgurca Minibüsleri ihtiyaç halinde köyümüzün içine uğramaktadırlar. Ana yola 650 metre uzaklıktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 20 KM
İlçe Merkezine 6 KM
Servis BilgisiOkulumuz taşımalı eğitim kapsamında taşıma merkezi olup 3 farklı bölgeden (pomza-şaşal-ünal tarım) toplam 81 öğrenci okulumuza servis ile gelmektedir.
Diğer öğrencilerimiz kendi imkanları ile okula ulaşım sağlamaktadırlar.
Kontenjan Bilgileri360 öğrenci
Ders Saatleri08:55 - 14:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Odun Kömürlü)
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerBahçemiz çok geniş olup her türlü sportif etkinlikler yapılmaktadır.
ProjelerBeyaz Bayrak Projesi
Beslenme Dostu Okul Projesi
Misafirim Öğretmenim Projesi
Veli Eğitim Akademisi Projesi
İyilik Gönüllüleri Projesi
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı241
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://kunersehitbinbasiercanilkokulu.meb.k12.tr/35/16/727514/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)